Olevat ja Tulevat

Kakarat 3vk

Junnun ja Arjan pienet ovat nyt 3viikkoisia. Kaikilla on silmät auki ja jaloille on noustu - toki vielä horjuville ja muksahduksia sattuu mutta päiväpäivältä kävely on varmempaa. Äiskä on hoitanut pieniään antaumuksella ja kaikki ovat virkeitä parsoninalkuja. Pentulootosta kuuluu jo vingahduksia, vikinää ja kurlutusta aivan niinkuin pitääkin. Viikko sitten ensimmäisen kerran saivat matolääkkeet.

 

Kaikkien pentujen pääkuvat lisään galleriaan Kuvia Junnu <3 Arja <3

 

 

Pennut

Junnun ja Arjan pienet syntyivät 7.8. Kesän olen Arjalle esittänyt toivomusta että jospa niitä tyttöjä.... no, nyt niitä on :) - syntyi 4n + 1u. Sekä pennut että emä voivat hyvin - ruoka maistuu ja paino on lähtenyt kaikilla nousemaan. Pentulootassa on hiljaista, emä hoitaa hommansa - ja hyvin hoitaakin.

Pentueen sukutaulu:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI51455/11&ReknoE=FI11

 788/12

 

Junnu <3 Arja

Jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu niin meillä on kesällä pentuja :)

Tarkoitus olisi astuttaa Arja (Wild Dancer`s Twilight Deja Vu) Junnulla (Maitomiehen Orlando Of Morgan) kevään seuraavista juoksuista.

Tulevapentueen sukutaulu jalostustietokannassa:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI51455/11&ReknoE=FI11

 788/12

 

 

 

 

 

Junnu
Arja

Pentuset 5vk <3

Huomenna pienet ovat jo viisiviikkoisia - vauhtia ja vilinää riittää :). Kaikilla on suussa terävät naskalihampaat ja mamma ei enään niin mielellään vietä aikaansa maitoautona - kummasti tulee kiire muualle :). Rähinää, haukkumista ja murinaa... välillä selvitellään erimielisyyksiä aika kova äänisestikkin. Luonne-erot alkavat näkymään - kaikki ovat reippaita pikku parsoninalkuja. Ulkoilemaankin ollaan päästy - senverran on ollut väliä sateiden välissä - rotikoita oli aikalailla mutta eipä se menoa haitannut.

Pentueesta on vielä pari poikaa ilman omaa, rakastavaa ihmistä - jos kiinnostuit niin otappa yhteyttä niin kerron lisää...

Kohta kolme viikkoa ♥

2,5vk

Niin se aika kuluu, pienet ovat kohta jo kolme viikkoisia palleroita. Kaikilla aukesi silmät pariviikkoisina ja nyt noustaan jo huojuville jaloille - siitä se lähtee, päiväpäivältä käveleminen sujuu paremmin :). Pörinää ja kurlutusta kuuluu pentulootasta ja kuuluipa sieltä eilenillalla jo murinaakin kun sisarukset olivat erimieltä jostakin asiasta ;). Arja malttaa jo jättää pienet vähäksi aikaa kun käy hömpöttelemässä muun lauman luona - ja kerjäämässä herkkuja keittiössä.... ruoka maistuu ja se on hyvä se :)

Pentuset ♥

Pentuset 10vrk.♥

Lukan ja Arjan pienet ovat jo 11vrk:n ikäisiä, kohta kaksiviikkoisia palleroita. Kaikilla on syntymäpaino kaksinkertaistunut, ruokaa ja hellää huolenpitoa on ollut tarjolla riittävästi - Arja huolehtii pienistään vanhalta muistilta. Kauvaa ei malta olla pois pienten luota. Eilen leikattiin ensimmäisen kerran kaikilta jo kynnetkin - aikaisin se pitää aloittaa :).

Pentueesta on vielä pari poikaa vailla omaa tulevaa rakastavaa kotia. Luovutus alkaen 8.7.

Jos kiinnostuit pojista niin otappa yhteyttä niin kerron lisää 050-3522623  tai hilkkah@gmail.com

Luka <3 Arja

2vrk

Lukan ja Arjan pienet syntyivät 20.5 - viisi tyttöä ja yksi primpsessa. Arja on näköjään päättänyt, että yksi tyttö kerralla riittää ;). Sekä emä, isä että pennut voivat hyvin. Maitoa riittää ja painot ovatkin nousseet jo hyvin - Arja hoitaa pieniä huolellisesti ja eipä lentulootasta juuri ääntä kuulukkaan, pientä tuhinaa vain :). Se on hyvä juttu se.

Pentueesta on vielä pari poikaa vailla omaa kotia. Jos kiinnostuit niin otappa yhteyttä.

050-3522623, hilkkah@gmail.com

Luka <3 Arja

Kävimme Arjan ( FI MVA WILD DANCER'S TWILIGHT DEJA VU ) kanssa viisiviikkoa sitten vierailulla Pieksämäellä Lukan ( FI MVA EE MVA RU MVA RKFV GREEN PERRY'S MILK CHOCOLATE ) luona. Viime tiistaina käytin Arjan ultrassa ja iloksemme voin ilmoittaa että vierailu tuotti tulosta - masussa näkyi viisi, jopa mahdollisesti kuusi pientä kasvamassa :). Pennut syntyvät toukokuussa, viikolla 21 - melkeimpä Suvivirren aikoihin. Mukava, kun tulee kesäpennut muutaman syyspentueen jälkeen. Pennut ovat sitten luovutuksessa heinäkuun puolenvälin paikkeilla.

Pentueen vanhemmat ovat perusterveitä, hyväluonteisia koiria - Luka oikea herrasmies. Arja on oma kasvattini, Pimun ja Igorin tytär.  Näyttelyissä on molemmat menestyneet aivan kiitettävästi. Vanhemmat ovat karkeakarvaisia ja silmiltään ja polviltaan terveiksi todettu.     Vanhempien tulosten perusteella pennut eivät tule sairastumaan Pll:än, Loa:an eikä Sca:han.

Jos kiinnostuit tästä pentueesta niin soitappa (0503522623) tai kirjoita (hilkkah@gmail.com)   niin kerron lisää.

Lisää kuvia vanhemmista löydät albumista Kuvia Luka <3 Arja

Pentueen sukutaulu:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI16038/11&ReknoE=FI11788

Luka kuva Mirka Kerkelä
Arja

Kohta kahdeksan <3

Miisa 7vk

Huomenna täyttävät kakarat kahdeksan viikkoa - Muru muutti jo viime keskiviikkona Joensuuhun ja Martta eilen Karvialle. Tauno ja Oskari lähtevät sitten tälläviikolla - vielä olisi Miisa tyttönen vailla rakastavaa kotia. Miisa on rohkea, oikein miellyttämisenhaluinen, vilkas parsonityttö joka osaa sitten kyllä rauhoittuakkin.

Jos kiinnostuit Miisasta niin soitteleppa tai lähetä sähköpostia.

Miisakin sai sitten rakastavan kodin ja asustelee Joensuussa "isosiskonsa" Cillan kanssa <3

 

Viisiviikkoa <3

Kakarat täyttävät jo viisi viikkoa a meno alkaa olla senmukaista - "maitoauto" nousee mielellään sohvalle makoilemaan - piraijojen hampaat eivät sinne vieläyllä... on saatavilla juuri senaikaa mikä menee tyhjentäessä pentujen ruokakupit ;) 

Tänään nautittiin toisen kerran matolääkkeet - kynsienleikkuu onnistuu aika hyvin, ja periksihän ei anneta vaikka vähän rinpuiltaiskin.

Nyt olisi edessä se vaikea homma - nimittäin nimien keksiminen. No, ehdotuksia on tullut jo jonkinverran - minunhan ei tarvi kuin valita niistä sopivimmat :)

Vielä olisi vapaana sekä tyttö- että poikapentuja - jos kiinnostuit niin otappa yhteyttä puhelimitse tai laita sähköpostia.

Uusia kuvia pennuista Kuvia Simo <3 Sani

Kolmeviikkoa jo....

Kakarat <3

Kakarat ovat jo kolmeviikkoisia - kyllä tuo aika kuluu sitten joutuin.

Ensimmäinen matolääke on saatu eikä ees itkettänyt ;) - myös jauhelihaa on kermaviilillä maistettu ja hyvältä maistuu. Emon mamma on kuitenkin vielä sitä kaikkein parasta ruokaa - ja sitä näyttää riittävän.

Kaikki kuulevat ja liikkuvat päiväpäivältä paremmin - vikinää, murinaa ja haukahduksiakin kuuluu kun kakarat ovat hereillä. Luonnerojakin alkaa tulla näkyviin kun toisesta otetaan mittaa korvasta kiskomalla :) .... siis sellaista normaalia pennunelämää vietetään - etupäässä vielä syödään ja nukutaan.

Pentujen kolmeviikkoiskuvat albumissa Kuvia Simo <3 Sani

Reilu kaksiviikkoiset kakarat

Mammaa <3

Pennut ovat nyt reilun kahdenviikon ikäisiä ja kaikilla on simmut auki jaloille noustaan ja eteenpäin mennään melkoista kyytiä - kupsahduksia toki sattuu ja ryömimälläkin pääsee eteenpäin. Haukahduksia ja murahduksiakin pentulaatiksta kuuluu mutta suurimmaksi osaksi ajasta ollaan vielä hiljaa ja kasvetaan. Mammalla maito riittää ja kakarat ovatkin aikamoisia jössiköitä - loppuviikosta kai sitten jo maistetaan miltä jauheliha mastuisi, olisiko yhtähyvää kuin maito <3

Sani - emo alkaa ilmiselvästi kaipaamaan jo muutakin kuin maitoautona oloa ja useasti jääkin pissilenkiltään alakertaan hengailemaan - kipinkapin kuitenkin yläkertaan rientää kun käsky sieltäpäin kuuluu <3

Pennuista löydät uusia kuvia albumissa Kuvia Simo <3 Sani

 

Pentuset <3

Juuri syntyneet <3

Viime maanantaina - 15pv syyskuuta, Sani sitten pyöräytti kuusi pientä ihanuutta - neljä tyttöä ja kaksi poikaa. Kaikki ei mennyt ihan helpoimman kautta mutta pääasia että kaikki kuitenkin järjestyi sekä emällä että pienille parhainpäin. Sani aloitti synnytyksen ihan normaalisti mutta hyvin pian kuitenkin tuli selväksi ettei se ehkä sujukkaan kuin kirjoissa. Sotkamon eläinlääkäri asemalla Sani kuvattiin ja selvisi ettei kysymyksessä ole virheasento vaan pentu oli niin suuri että senvuoksi synnytys viivästyi. Kiitos osaavan henkilökunnan, pennut kuitenkin syntyivät hyväkuntoisina ja virkeinä. Niinpä meillä nyt täällä köllii Tauno, Oskari, Martta, Miisa, Muru ja Meri (erään näille pennuille tärkeän ihmisen mukaan ;) <3)

Sekä emä että pennut voivat hyvin - ruoka maistuu ja painot nousevat tasaisesti. Sani-äityli nauttii pienistään ja hoitaa niitä esimerkillisesti.

Jos olet kiinnostunut näistä ihanuuksista niin otappa yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostitse - kerron mielelläni lisää

Kuvia pienistä albumissa  Kuvia Simo <3 Sani

 

 

Kuusiviikkoa <3

Mamma ja masu 27.8

Sanilla on nyt kuusiviikkoa astutuksesta - mamma voi hyvin, ruoka maistuu ja vauhti on jo hidastunut aikalailla. Enään ei olla menossa jokapaikkaan ensimmäisenä vaan nyt saatetaan jopa jäädä sohvalle köllöttelemään ja oottamaan kun muut käy katsomassa. Risbeetä kyllä vieläkin haetaan tietopaikasta mutta se homma on nyt jätetty odottamaan parempia aikoja. Jokapäiväinen lenkki kyllä suoritetaan kävellen ja pihalla liikuskennellaan vapaasti. Masu on kasvanut mukavasti - tosin se pienellä koiralla tuleekin hyvin esille. 

Nyt vaan ootellaan vielä jonkin aikaa....

Simo ja Sani <3

Vierailimme Sani kanssa heinäkuun puolessavälissä Haapavedellä herrasmies Simon (Cleeve Hill Kenzo) luona "niissämerkeissä". Viimetiistaina käytin Sanin ultrassa - lääkäri totesi että on kantavana, enemmän kuin yksi - kolmeen laski :). Siis meille tulee syyskuun puolessavälissä pentusia  - mukavaa. Tuleva mamma voi hyvin, on muuttunut hyvinkin mukavuudenhaluiseksi - jopa laiskaksi sanoisin mutta se "tuossatilassa" suotakoon. Ruoka-aikana kuitenkin virkustutaan kummasti ja se on hyvä se.

Tulevat vanhemmat ovat hyväluonteisia, terveitä parsoneita - kumpikin on palkittu näyttelyissä, Simo on FIMVA ja Sanilla on kaksi sertiä.

PLL osalta Simo on vanhempiensa tulosten kautta terve ja Sani terve, SCA osalta kumpikin geeniperimältään terveitä ja LOA:n osalta Simo kantaja ja Sani terve elikkä pennut eivät tule sairastumaan  mihinkään näistä.

Jos olet kiinnostunut näistä pennuista niin otappa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse - kerron mielelläni lisää..

 

       

Kuva Anna-Mari Spolander

SIMO

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI13002%2F13&R=339

 

SANI

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI52333%2F12&R=339

 

 

 

Mystical-pentue

Synt. 29.11.2013

Vanhempiensa tulosten perusteella pennut ovat SCA-, LOA- ja PLL-geeniperimältään puhtaita

isä: Smell Like Strong Gunnar             emä: Wild Dancer`s Twilight DeJa Vu

Mystical Mind "ROOPE"
Mystical Milou "KAPU"
Mystical Mist "NUUTTI"
Mystical Man "OSSI"
Mystical Moon "ANSA"

Tyhjä pesä

Sunnuntaina sitten lähti Ossi ja Nuuttikin omiin koteihinsa, Ansa jo lauantaina. Ossi Kemijärvelle, Nuutti Ouluun ja Ansa primpsessa Rovaniemelle. Kaikilla on lähtenyt sujumaan hyvin, mammalla vain meinasi ikävä yllättää kun viimoinenkin lähti, hieman haetutti ja itketti mutta kainalossa oli sitten mukava kuitenkin nukkua ;-).

Hyvää matkaa Kamu, Roope, Ossi, Nuutti ja Ansa - kasvakaa isoiksi ja kunnon koiriksi !

Tammikuun pakkasia

Kaikki vielä samassa kuvassa

Tammikuuta mennään jo yli puolenvälin; pakkasia on ollut jo muutaman päivän sellaisia normaalilukemia tähän aikaan talvesta. Aamulla oli vielä -29 ja nyt vielä -24 - tulee taas kylmäyö.

Pennut ovat täyttäneet jo seitsemänviikkoa ja omiin koteihinsa on lähtenyt "Pete", Kamu Joensuuhun ja "Pate", Roope Kajaaniin. Ensi viikonloppuna sitten loput lentävät kasvattikodista omiin koteihinsa. Kaikki ovat reippaita parsoninalkuja joten hyvillä mielin voi heidät laittaa maailmalle. Tietysti hieman haikea olo on mutta se kuuluu asiaan :-)...

Arja-äippä on hoitanut pestinsä enemmän kuin mallikkaasti - mummon ja muiden avustuksella.

Kamusta ja Roopesta otettiin ennen lähtöä seitsemän viikkoiskuvat - löytyvät Kuvia Wallu <3 Arja, muista tälläviikolla...

 

 

Kuusiviikkoa ja +

Pennut ovat täyttäneet jo kuusiviikkoa ja meno on melkoista :-) - ei meinaa perässäpysyä. Muutaman kerran kerettiin ulkoilla mutta kylläpä se ihmettelemiseksi vielä meni.        

Pentueesta tuli Mystical-pentue, Ansa on Moon ja pojat Mind, Mist, Milou ja Man.                   Tänään yritettiin ottaa seisontakuvia mutta vaihtelevalla menestyksellä, onneksi on digikamerat keksitty :-)

Pennuista Pete, Mystical Milou on vielä vailla omaa, rakastavaa kotia.

Kuvia pennuista kansiossa Kuvia Wallu <3 Arja

Neljäviikkoa ja +

... vielä mahtuu...

Huutolaiset täyttivät perjantaina neljä viikkoa. Pikkuhiljaa luonne-erot alkavat näkymään - vielä ei kuitenkaan ole havaittavissa sitä "porukan kingiä" , mutta eiköhän sekin selviä tässä seuraavien viikkojen aikana ;-). Pientä painia, hännästä ja korvasta kiskomista harrastetaan jo jos toinen ei usko "kun minä nätisti sanon".

Kiinteässä ruuassa ollaan siirrytty jauheliha-kermaviili-Royal Canin linjalle mutta pääasiallinen ravinto taitaa tulla kuitenkin vielä "maitoautosta". Urhoollisesti Arja pieniään imettää, mutta osaa myös poistua paikalta kun alkaa siltä tuntumaan - suussa on nimittäin kaikilla jo ainakin kulmurit.

Liikkuminen sujuu jo aika sutjakkaasti ja reviiri kasvaa - rohkeuden myötä. Uni maistuu - ja sitähän se pienen koiran elämä tuossa vaiheessa pääasiassa vielä on; syömisen ja leikkimisen lisäksi <3

 

Kolmeviikkoiset kakarat <3

Sopu sijaa antaa..

Tänään pennut ovat kolmeviikkoisia pötkylöitä. Kaikenlaisia ääniä alkaa jo kuulua pentulootasta   - kurlutusta, murinaa... jopa haukahtelua. Ja kokeillaan otta jo kiinni toisen leuastakin ;).         Siinä se sisarrakkaus kehittyy...

Eilen nautittiin ensimmäisen kerran matolääkkeet, vähän nyrpisteltiin ja päätä puisteltiin mutta kellään ei kuitenkaan mennyt edes masu sekaisin.. ensiviikolla sitten maistellaan jauhelihaa..

Nyt sitten vain odotellaan Joulua - Rauhallista Joulua kaikille !

Joulun odotusta <3

Pentukasa <3

Joulu alkaa olla jo aika lähellä; pelottavan lähellä. Pennut ovat nyt yli kaksi viikkoisia - kaikilla silmät auki ja myöskin kaikki nousevat huojuville jaloilleen. Emo hoitaa pieniä huolellisesti mutta kaipaa jo välillä omaa aikaa ja laumaansakin. Niinpä, kun pienet nukkuvat niin Arja hipsii alakertaan, yleensä taka-ajatuksena on "saisko mitään herkkuja" ? Ruokahalut ovat aivan valtavat mutta kulutuskin on kova kun viidelle täytyy ruoka tuottaa. Hyvin on pennut kasvaneetkin; isoin painaa jo yli kilon. Painot on tasantuneet siten että nyt on yksi joka on ollut kokoajan isoin ja neljä suurinpiiretein samanpainoista.

Viikonloppuna leikattiin jo ensimmäisen kerran kynnetkin ja hyvin meni - tälläviikolla sitten nautitaan ensimmäisen kerran matolääkkeet ja ensiviikolla maistellaan miltä kiinteä ruoka maistuu..

Uusia kuvia pennuista Kuvia Wallu <3 Arja

Kaksi viikkoa <3

Ruokailuhetki

Huomenna pennut täyttävät kaksi viikkoa; painoa on tullut mukavasti ja ovatkin jo melkoisia pötkylöitä. Arja saa välillä olla melkoinen akrobaatti että saa kaikki mahtumaan ruokailemaan. Varmaankin tuntee itsensä maitoautoksi :).

Pentujen silmät alkoivat aueta tänään ja osa nousi jaloillekkin jo; huojuville tosin. Siitä se lähtee; liikkuminen tulee päiväpäivältä varmemmaksi.

Lisää kuvia pennuista löytyy albumista Kuvia Wallu <3 Arja

 

Itsenäisyyspäivän aattoa

Koko sakki; ikää 5vrk

Pentulaatikossa kaikki hyvin - pienoinen yninä vain kuuluu merkkinä että siellä ollaan paikalla <3. Arja hoitaa pentujaan todella huolellisesti, hyväkun kerkiää häthätää käymään itse ulkona ja sitten kipinkapin takaisin tarkistamaan ettei vain kellään olisi "tyyny huonosti". Painot ovat nousseet tasaisesti ja syntymäpaino on kaikilla kaksinkertaistunut, ikää tulee huomenaamulla viikko. 

Wallun ja Arjan pennut

Pennut 29.11-13 ja ikää vajaa vuorokausi

Eilen; 29.11 - Aimon päivänä, syntyivät Wallun ja Arjan pennut - kaikkiaan viisi, neljä poikaa ja primpsessa. Synnytys sujui hyvin, Arja synnytti nopeasti hyvin ja vähäeleisesti. Voisi sanoa että pennut tupsahtivat maailmaan parilla työnnöllä - ja perinteisesti aamuyöllä. Tuon nopean synnyttämisen on tainnut periä emältään - Pimulta, joka oli todella näppärä synnyttäjä.

Pennut ovat virkeitä ja painot ovat alkaneet nousta mukavasti. Emä voi hyvin, on rauhallinen ja hoitaa pieniään niinkuin vanhatekijä. On se niin ilo katsoa, kun emällä emonvaistot heräävät välittömästi kun ensimmäinen pentu syntyy maailmaan <3. 

Väritykseltään pennut ovat aika niukka merkkisiä ja yksi täysin valkoinenkin on. Merkit ovat joko tumman ruskeita tai mustia ja sijoittuvat kahdella pojalla ja tytöllä korviin ja yhdellä runkoon.

Pentueesta on vapaana vielä poikia, joille etsin ensisijaisesti pysyviä, rakastavia koteja. Vanhempiensa tulosten kautta kaikki pennut ovat PLL:n, LOA:n ja SCA:n osalta geeniperinnältään puhtaita. Pennut luovutetaan seitsemän viikkoisina, kolmekertaa madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sirutettuina ja rekisteröityinä. Ja tietysti mukaan tulee myös hoito-ohjeet.

 

Jos kiinnostuit niin soitteleppa tai lähetä sähköpostia 050-3522623 tai hilkkah@gmail.com

 Kuvia pennuista albumissa Kuvia Wallu <3 Arja

Elämme jännittäviä aikoja

Kuva viime lauantailta; 57vrk

Arjalla kahdeksanviikkoa takana ja hyvin rouva voi - masu on kasvanut ja ruokahalukin vielä hyvä. Joskin maha jo niin suuri että paljon ei kerralla syö - mutta monta pientä ateriaa onkin parempi kuin yksi iso :)

Pennut ovat hyvin eläväisiä ja pienien tassujen voi nähdä potkiskelevan masussa - Arja tykkää maata selällään rapsutettavana, ehkä se asento on helpoin tässä vaiheessa...

Lämpöjä mittaillaan ja eiköhän ne sieltä synny, ajallaan.

Viikkoja 6

Arjalla on nyt takana 6viikkoa ja rouva voi hyvin; ruoka maistuu ja ollaan niin mukavuudenhaluisia että... hellyydenkipeys on lisääntynyt valtavasti - tykätään tulla kainaloon rapsutettavaksi ja sinne peitonalle viimeistään aamuyöstä kömmitään :).

Masu on kasvanut jo ihan kiitettävästi - nyt vielä odotellaan rauhassa kolmisen viikkoa niin nähdään millaisia pieniä sieltä syntyy...

Wallun ja Arjan pennut

Arja on astutettu komealla uroksella Wallulla ( SMELLS LIKE STRONG GUNNAR ).       Eilen käytin Arjan ultrassa ja näkyihän siellä pentuja 3-4 ainakin. Tarkkaa lukumäärää on vaikea sanoa mutta pääasia kuitenkin että on enemmän kuin yksi.

Sekä Wallu että Arja on palkittu näyttelyissä - Wallu FI MVA ja Arjalla kaksi sertiä. Wallu on myös käyttöpuolella kunnostautunut ollen FI KVA.

Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 48 - hieman ennen emänsä kaksivuotispäivää.

Molemmat vanhemmista on testattu PLL:n, LOA:n ja SCA:n osalta geneettisesti terveiksi joten pennut ovat näiden osalta vanhempiensa tulosten kautta terveitä.

 

                           Kuvat Hanne Seppänen                              

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI16041%2F09&R=339 

 

                              

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI11788%2F12&R=339

 

 

 

Uusimmat kommentit

01.12 | 20:56

Nykyiseltä nimelta Pate.
Asuu oulussa.

...
25.07 | 11:18

Toi on tosiaanki nätti,,,TV.ikavä Igoria(kin)

...
25.07 | 11:00

Kauniita..kaikki!!!Yllätys yllätys myös Sinä:))

...
27.08 | 16:19

Iina oli minulle tosi rakas koira eikä sen paikkaa saa kukaan täytettyä minun sydämmessäni :'(

...